Szeretettel köszöntöm Önt Iharosberény hivatalos portálján!


Üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő kedves vendégeinket, az itt élőket, településünk polgárait!

Iharosberény dinamikusan fejlődő, szép fekvésű, szelídgesztenyésekkel övezett, gondozott, közel 1500 főt számláló mikrotérségi központként funkcionáló település, Nagykanizsától 10 km-re keletre a 61. számú főút mellett.
Színesedő tartalmú világhálós oldalunk tudnivalói, szolgáltatásai a helybéliek, az elszármazottak, valamint a hozzánk látogató vendégek tájékoztatását szolgálják, könnyebb eligazodásukat segítik Iharosberény mindennapi életében. Megismerhetik az önkormányzat munkáját, hírt adunk az egészségügyi ellátórendszer, az oktatási és kulturális élet működéséről, a civil kezdeményezésekről.

Úgy gondoljuk, történelmünk, kulturális és természeti értékeink arra köteleznek bennünket, hogy ne csak számon tartsuk, óvjuk és ápoljuk, hanem szűkebb és tágabb környezetünk számára is megismerhetővé tegyük azokat.
Bízom abban, hogy ismertetőink felkeltik érdeklődésüket, érdekes és értékes adatokra lelnek a honlapunkon. Az itt lakók jobban megismerhetik szűkebb pátriájukkal, a messzebbről „ideszörfözök” talán kedvet kapnak ahhoz, hogy felkeressenek minket, megismerjék lakóhelyünket és mindazt, amire büszkék vagyunk.

Zsirmon Endre, Iharosberény polgármestere